İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan bir son dakika CNN Türk kararı geldi. CHP'nin CNN Türk kanalını boykotu sonrasında İmamoğlu tarafından yapılan açıklamada Tarafsız Bölge programına katılmayacağı belirtildi.

CNN Türk boykot kararı sosyal medyada büyük bir yankı uyandırırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da bu karara olan bağlılığını gösterdi. İmamoğlu, 12 Şubat tarihinde Ahmet Hakan tarafından CNN Türk kanalında düzenlenecek olan Tarafsız Bölge programına katılmayacağını ifade etti.

İmamoğlu'ndan Boykot Kararına Destek

Hafta içinde CHP tarafından gerçekleştirilen MYK toplantısı sonrasında alınan bu karar sosyal medyada büyük bir ses ve destek getirdi. Son derece taraflı bir yayın ortaya koyan CNN Türk kanalının CHP tarafından boykot edilmesi kararı alındı. CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Tuncay Özkan'da partisi tarafından alınan bu karar sonrasında bundan böyle CNN Türk kanalında yayınlanan hiçbir programa katılmayacaklarını belirtti.

Özkan, 3 Şubat tarafından CNN Türk kanalında gerçekleştirilen programda gerçeklerin çarpıtılarak ve taraflı olarak yayın yapıldığı ve bundan böylede hiçbir CHP'li seçmenin bu kanalı izlemeyerek uydu yayınlarını da silmesini istedi. Özkan, CNN Türk'ün bir bataklığa saptandığını ve A Haber'in izinden gittiğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim