AKP'nin son grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması esnasında bir vatandaşın çıkıp 'Çocuk çocuğum aç' demesi gündeme damgasını vurdu. 15 Temmuz'a katıldığı söyleyen vatandaşın konuşması susturulurken yayın kesildi ve ardından da Erdoğan konuşmasına devam etti.

Erdoğan tarafından tertip edilen AKP grup toplantısında bugün ilginç anlar yaşandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından bir barkovizyon hazırlanması esnasında yaşanan sessizliği fırsat bile bir vatandaş Erdoğan'a seslenince kimse ne olduğunu anlayamadı.

Vatandaş Susturuldu

Vatandaş Erdoğan'a seslenerek çocuk çocuğunun aç olduğunu ve 15 Temmuz'a katılarak ancak işinden de çıkarıldığını söyleyerek kendisine yardımcı olunmasını istedi. Erdoğan'ın vatandaşa kulak asmayarak konuşmasına devam etmesi ise gözlerden kaçmadı.

Erdoğan'ın parti grup toplantısında yaşanan ilginç olayda çoluk çocuğum aç diyen vatandaşın birkaç kişi tarafından susturulması ve onlarda yayının kesilmesi gözlerden kaçmazken Cumhurbaşkanının konuşmaya devam etmesi de büyük tepki çekti.

Editör: TE Bilişim