Habererk / Haber Merkezi

Cem Toker, Bizim TV Youtube kanalında Lale Özan Arslan’a İYİ Parti ile ilgili açıklamalar yaptı.

Toker açıklamasında, “AKP’yi bugünkü duruma düşüren İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na katılmasıdır. Eminim kilit isimlere kancalar atılmıştır.

Ne pazarlıklar dönüyordur bilmiyorum ama önümüzdeki dönemde İYİ Partililer karakter testinden geçecektir” ifadelerini kullandı.

Toker’in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Meral Akşener’in işi çok zor. İçeride zor. Eminim Cumhur İttifakı tarafından İYİ Parti’de hala kanca atılmış insanlar vardır. Bunu yapacaklardır. Bizi bunun küçük bir örneğini yaşadık. Muş’un bir beldesinde belediye başkanı seçildi bir LDP’den bir arkadaş. Seçildikten ertesi gün AKP’liler bize geçersen şunu veririz bunu veririz, bu imkânları tanırız demişler. Kendisi de İstanbul’a geldi. Türkiye’de siyaset iğrenç. Benim bırakma nedenlerimden biri. Siz ne vereceksiniz? Bak AKP bana bunu veriyor diğer parti şunu veriyor diyor. Bu bir belde düzeyinde olup bir şey. Yani acaba ulusal düzeyde seçimlere hazırlık safhasında ittifakı.

AKP’yi bugünkü duruma düşüren İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na katılmasıdır. Eminim kilit isimlere kancalar atılmıştır. Ne pazarlıklar dönüyordur bilmiyorum ama önümüzdeki dönemde İYİ Partililer karakter testinden geçecektir."

Editör: TE Bilişim