Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün 18 Mart Çarşamba gününde saat 14.00'da basın toplantısı düzenleyecek. Vatandaşlar şimdiden Erdoğan ne zaman açıklama yaparak konuşacağını büyük bir merakla beklemekte. Peki Tayyip Erdoğan ne zaman konuşacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün Çankaya Köşkü'nde düzenlenecek olan koronavirüsle mücadelede eşgüdüm toplantısında bazı önemli kararların alınacağı vurgulandı. Dün son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan kon açıklamada koronavirüs salgınından dolayı 1 kişinin hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Daha önceden İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından da sosyal medya üzerinden yapılan bildirimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çarşamba gününde bir açıklama yapacağı ifade edilmişti.

89 yaşında koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden hastanın Çin temaslı çalışanından bu hastalığı kaptığı ve şu ana kadarda ülkemizde 98 vakanın görüldüğü kaydedilmişti.

Erdoğan'ın saat 14.00'da başlayacak olan toplantının hemen ardından saat 17.00 gibi canlı yayında açıklama yapması beklenmekte.

Editör: TE Bilişim