DEVA Partisi’nden Zafer Partisi’ne kritik katılım gerçekleşmesi dikkat çekti.

DEVA Partisi İstanbul kurucu il başkanı (Gürol Ayan) Zafer Partisi’ne katıldı.

İki gün önce Zafer Partisi'nin Ankara'daki genel merkezinde rozetini bizzat Genel Başkan ümit Özdağ taktı.

Odatv'ye konuşan Gürol Ayan, Ümit Özdağ'ın Genel Başkan olduğu Zafer Partisi’ne katılma kararlarını şu sözlerle açıkladı:

“Türkiye’nin gerçek sorunlarına gerçek çözümler üretecek akıl ve iradenin sadece Zafer Partisi’nde bulunduğunu hepimiz gördük. Bu yüzden tercihimiz Zafer Partisi oldu.”

Gürol Ayan DEVA Partisi’nden Zafer Partisi’ne geçişlerin devam edeceğini belirterek, “Oradaki arkadaşımızın çoğu da aynı bizler gibi herhangi bir ideolojik saplantıya kapılmadan ülkeye hizmet etme gayreti ile siyaset yapmaya çalışan kişiler. Eğer bulundukları yerde bir gelecek göremez ve Zafer Partisi’ne gelmek isterlerse tabii ki takdir sayın Genel Başkanımızındır. Tanıdıklarımıza referans olmak da tabii ki siyasi ahlakın bir gereğidir. Bizim hedefimiz polemiklere takılmadan, önce partimizi daha sonra da ülkemizi çok daha iyi bir noktaya taşımaktır” dedi.

Gürol Ayan ile birlikte Zafer Partisi'ne katılan İstanbul eski il yöneticileri Nezih Karaman ve Eser Güneysel’in de Zafer Partisi’nin merkez karar ve yönetim birimlerinde görev alacağı öne sürülüyor.

Editör: TE Bilişim