MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkücü Mustafa Erol'un katili olan ve Viyana Büyükelçisi olarak atanan Ozan Ceyhun'a sahip çıkarak Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a ve Olcay Kılavuz'a sert çıktı. MHP'ye hiçbir zaman sosyal medya üzerinden yön verilemeyeceğini söyleyen Bahçeli, kendilerine dava yolcusu aradıklarını belirtti.

Son günlerde Ozan Ceyhun'un büyükelçi olarak atanmasına sosyal medyadan tepkiler gelirken MHP Lideri Devlet Bahçeli bu konudaki sessizliğini sonunda bozdu. Son olarak MHP Ordu Milletvekili Cemel Enginyurt'un ülkücü katili olarak yorumladığı Ceyhun için diğer MHP'lilerde sosyal medyadan tepkilerini dile getirmişti.

Ozan Ceyhun'a Sahip Çıktı

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Viyana Büyükelçisi olarak atanan Ozan Ceyhun'a sahip çıkarak MHP'li milletvekillerini hedef aldı. Bahçeli, MHP'nin her zaman AKP'nin yanında olduğunu belirterek Ozan Ceyhun'ın Sayın Erdoğan'ın onayı doğrultusunda büyükelçi olarak atandığını ve sadece Mustafa Erol'un değil binlerce şehidimizin de asla unutulmadığını kaydetti. 

Bu haberlere alet olan diğer MHP'li milletvekillerini de kınayan Bahçeli, Ozan Ceyhun ile bir ortak yanlarının olmadığına dikkat çekerek şehidimizin katilinin kim olduklarını bildiklerini ifade etti. MHP'nin hiçbir zaman sosyal medya üzerinden yönetilemeyeceğini söyleyen Bahçeli, buranın artık bir çöplüğe döndüğünü ve 5. sınıf dedikodu mekanından farksız olduğuna da değindi.

Editör: TE Bilişim