Ekonominin iyi olduğunu ve TL’nin değer kaybının ‘dış mihrakların saldırısı’ olarak açıklayan AKP’li milletvekilleri Berat Albayrak’ı paylaşımlarıyla savundu.

AKP’li Mahmut Övür Twetter’dan yaptığı paylaşımda, “Birileri dolar yükseliyor diye zil takıp oynayacak. Hiç sevinmesinler, bir dolara muhtaç olmadık ama velev ki olsak da vatanı bir dolara satanlardan olmayacağız” ifadelerini kullandı.

Dolar euro ve altının tarihlerinin tarihi zirve yapması, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a karşı büyük tepki oluşturdu. Duruma tepki göstermek isteyen yurttaşlar Twitter’da ”beratalbayrakistifa” etiketiyle on binlerce paylaşım yaptı. Yurttaşların gösterdiği tepkiye karşılık olarak AKP’li milletvekillerinin öncülüğünde başlatılan ‘BeratAlbayrakınYanındayız’ etiketi ‘AKP trollerin’ mesaisiyle, Türkiye gündemine girdi.

Albayrak TL’nin değer kaybı hakkında herhangi bir açıklama yapmazken AKP’li milletvekilleri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda ekonominin iyi olduğunu, değer kaybının ‘dış mihrakların saldırısı’ ve Ayasofya’nın statüsünün değiştirilmesi olduğunu iddia etti.

AKP’lilerin Albayrak’ı kurtamak için yaptığı paylaşımlar:

Editör: TE Bilişim