Elazığ'ın afet bölgesine ilan edilmesini teklif eden CHP lideri Kemal Kılıödaroğlu için Devlet Bahçeli'den skandal bir yanıt geldi. Bahçeli, hangi teklif olursa olsun asla CHP'nin hiçbir önerisine destek vermeyeceklerini iletti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli skandal sözleri ile sosyal medyada geniş yer buldu. Kılıçdaroğlu tarafından Elazığ'ın afet bölgesi ilan edilmesi teklifine karşılık Bahçeli olumsuz yanıt verince bu duruma herkes şaşırdı. Bahçeli halen CHP'nin başkalarının kuklası olduğuna değinerek kendi milletine tuzak kurma eğilimi içerisinde olduğunu ve tek amaçlarının da sadece karşı muhalefet olduğunu söyledi.

Asla Kabul Etmeyiz

CHP'nin halen samimi olmadığını belirten Bahçeli, hangi teklifle Meclis'e geleceklerine bakılmaksızın karşı duracaklarını ve onların sadece yalandan ibaret olduğunu ifade etti. Siyasette sadece felaket tellallığı yapan CHP'yi eleştiren Bahçeli, politik çıkarları uğruna toplumsal barışı her anlamda felakete düşüren muhalefetin barıştan da uzak olduğunu belirtti.

Bahçeli ayrıca ülkemizin bir kararın eşiğine geldiğini söyleyerek geleceğin Türkiye'si adına Ankara merkezli politikaların olması gerektiğini inanç ve iradenin bunu gösterdiğini ifade etti. 

Editör: TE Bilişim