Erdoğan: Alçaklar minareden müzik yayını yapıyor CHP zevk alıyor

Erdoğan: Alçaklar minareden müzik yayını yapıyor CHP zevk alıyor
İzmir'de minarelerden müzik yayını yapılması hakkında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, "CHP yöneticileri zevkten dört köşe sosyal medyadan bu rezilliği aktarıyor" ifadelerini kullanması tepki çekti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanları'na video konferans yöntemi ile seslendi.

Erdoğan İzmir'de minarelerden müzik yayını yapılması hakkındaki konuşmasında tepki çeken ifadeler kullandı.

CHP YÖNETİCİLERİ ZEVKTEN DÖRT KÖŞE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İzmir'de camilerin hoparlörlerine sızan alçaklar saygısızca yayınlar yaparken o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe sosyal medyadan bu rezilliği aktarıyor.

Bunların hayalinde cami minarelerinden ezan yerine başka ses duymak vardır.

Şundan emin olsunlar bu milletin son ferdinin son damla kanı toprağı ıslatmadan o hayallere kavuşamayacaklar. CHP'nin bu halkın ortak değerlerini istismar ettiğini artık herkes görüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.