Türk yayınlanan vidosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Parlamenter Sisteme döneceğini iddia etti. İsmail Türk, bu iddiayı ilk gündeme getirenlerden biri olduğunu vurguladı.

Buna gerekçe olarak, Ak Parti’nin son seçimde kaybettiği Büyükşehir Belediyeleri ve ekonominin iyi idare edilememesi, oy aldığı seçmenlerle iletişimin kesilmesi ve problemlerine çözüm bulanamaması, Cumhurbaşkanlığını kıl payı kazandığını söyledi. Türk, Ak Parti iktidarının mutlak olarak ortadan kalkacağını da iddia etti.

Millet İttifakının, Cumhur İttifakı ile anlaşarak, Parlamenter Sisteme dönüleceğini sözlerine ekleyen Türk, anket şirketlerinin son yaptığı anketlere göre, Ak Parti bütün anketlerde önde gittiğini vurguladı. Parlamenter Sisteme dönüldüğü takdirde, bugün seçim olsa Ak Partinin yine iktidar olacağına dikkat çeken İsmail Türk, bunun için Parlamenter Sisteme dönüleceğini söyledi.

İsmail Türk Youtube kanalı açtı

İsmail Türk’ün yeni açtığı Youtube kanalında birbirinden ilginç konuların yer alacağı, önümüzdeki süreçte formatın yeniden şekilleneceği ve konuklarla tartışmalar yayınlanacağı gelen bilgiler arasında. İsmail Türk, geçmiş dönemlerde TV programları yaparak, gündeme belirlediği ise bilinen bir gerçek. Öte yandan İsmail Türk, ulusal yayın yapan birçok kanala konuk olarak katılarak, gündeme damga vuran açıklamalar yapmıştı.

Editör: TE Bilişim