Merkez Parti Genel başkanı Abdürrahim Karslı yaptığı açıklamada şunları söyledi "Tayyip Bey ve ekibi Türkiye'yi iyi tanımadıkları için Ortadoğu ülkesi gibi zannettiler.

Yani şöyle düşündüler "biz iktidarı ele alırsak, kuvvetli bir sarayla milleti de susturursak, muhalifleri de zaptu rapt altına alırsak, bundan sonra karada ölüm yok" şunu atladılar Türkiye'de yerden fışkıran petrol yok. Ortadoğu'daki kuvvetli saraylar ve memleketi idare edenler, yerden devamlı bir kaynak fışkırdı için onu satarak hayatlarını devam ettirirler.

Türkiye'de eğer sanayi geliştiremezseniz, Türkiye'de tarımı geliştiremezseniz, Türkiye'de hayvancılığı geliştiremezseniz, Türkiye'de üretmezsezseniz, doğru insan yetiştiremezseniz, kaynakları iyi kullanmazsanız Türkiye'de bitmeyecek bir kaynak yok.

Bir gün gelir duvara toslarsınız.

Şu andaki hükümet bütün her şeyi bitirdi, borç para bulacağı yabancı kaynakları da bitirdi. 

Sonra yetmedi kamu kurumlarında sattı, satacak bir şey kalmadı, şimdi sizin yerden fışkıran bir kaynağımız yok, kaynak üreten şeyleri öldürmüşsün sanayi ölmüş, tarım ölmüş, hayvancılık ölmüş, kamu kurumlarında satmış, bir şey yok, tabii ki dolar yükselecek, tabii ki enflasyon yükselecek, tabii ki fiyatları yükselecek, tabii ki işsizlik artacak.

Şimdi geldiler sıkıntılı bir noktaya. 

Şimdi bu sıkıntılı nokta nasıl çözülmeye çalışılıyor ben size anlatayım.

 Bu sıkıntılı nokta iki şekilde çözülür ya bunlar aklını başına alırlar, yeniden hukuka ve üreten bir ekonomiye dönerler, ya da aklını başına alacak kadar akıllı olmadıkları için Tayyip Erdoğan'ın daha önceki oynadığı oyunlarla elde ettiği iktidarı birisi aynı oyunlarla onun elinden alacaktır.

Peki bu nasıl olacak?
AK parti bir Büyük Ortadoğu projesinin Türkiye ayağıdır.

AK parti iktidara taşıyanlar siyonist kesimdir.

Bunu ben söylemiyorum zaten Tayyip Erdoğan'ın meşhur hocası da söyleyerek vefat etti. 

AK parti iktidara taşıyan Tayyip Erdoğan'ı iktidara taşıyanlar aynı çevre aynı oyunlarla götürmek istiyor, ama en yakını vasıtasıyla o da Berat Albayrak 

Berat Albayrak'ın yurtdışından dönerken yaptığı beyanat enteresandır "Tarih bir bakanın şimdiye kadar olmadık bir şekilde ABD'nin başkanı ile görüştüğü kaydedecektir" hiçbir ekonomi ile hazine ile uğraşan bir bakanın vereceği bir beyan mıdır bu. 

Erdoğan'ın ciddi sıkıntıları var dolayısıyla ondan ümidini kesen çevre onun yerine birisini monte etmek istiyor ama Türkiye'nin genel durumu buna müsaade etmez. Türkiye'de insanlar artık demin de söylediğim gibi uyanmak eğiliminde, doğru bir çare aramak eğiliminde, hukuku yeniden hakim kılmak eğiliminde.

Türkiye'nin olması gereken şartlarla idaresini isteyen bir çevre var, bu gittikçe de artacak her taraf da artacak,  muhalefetin içerisinde de artacak, siyasette yeni yeni rol almak isteyen arzusu bu. 

Tayyip Erdoğan'ı en çok yıpratan en çok güvendiği en çok en yakınındaki insandır ve bu şekilde de devam ettiremeyecekler" 

PROGRAMIN TAMAMI

Editör: TE Bilişim