AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, partisinin oy oranına ilişkin açıklama yaptı.

Partisinin yüzde 38 ile 40 puan arasında bir seyir izlediğini iddia eden Şen, anket sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Son zamanların tartışmalı konularından birisi de hiç kuşkusuz ki anketler. Cumhur İttifakı bir yandan kamuoyu araştırması yapan şirketler için yasa hazırlığında olduğunu açıklarken, diğer yandan anketler yaptırmaya devam ediyor.

Düzce'de AKP Teşkilatlarını ziyaret eden AR-GE ve Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "İşini düzgün yapan, akademik ölçülerde yapan arkadaşlarını çalışmalarına bakıyoruz" derken, partisinin aldığı son oy oranını açıkladı. 

"38-40 ARASINDA BİR DALGA ÇİZİYOR"

Aldıkları oy oranının pandemi şartlarında iyi olduğunu belirten Şen, "Her ay birkaç anket sonucuna bakarak değerlendirmeler yapıyoruz. AR-GE ve eğitim başkanlığı olarak anket sonuçlarını değerlendiriyoruz. İşini düzgün yapan, akademik ölçülerde yapan arkadaşlarını çalışmalarına bakıyoruz.

AK Parti 38 ile 40 arasında bir dalga çiziyor. Bütün dünyayı kasıp kavuran pandemi şartlarına rağmen bu rakamlar çıkıyor. Bu oldukça iyi bir oran. Fakat bundan daha güzeli de var. Eğer iyi çalışırsak gereğini yaparsak vatandaş bize 4-5 puan daha verebileceğini söylüyor" dedi.

"5-6 PUAN DAHA GELİR"

Açıklamasının devamında parti teşkilatlarına da mesaj veren Şen, "Yani çeki masanın üzerine koymuş, çalış nakite çevir diyor. Bu da bize düşen bir görev. Biz çalışacağız. Bütün AK Partililer sahada olurlarsa 5-6 puan rahatlıkla gelir ve ben 2023'te de onu görüyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim