Erdoğan'a MHP şoku!

Erdoğan'a MHP şoku!
KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, son araştırmanın sonuçlarını açıklamıştı. Bu anket, Erdoğan ve AKP'ye MHP şoku yaşatması bakımından dikkat çekmişti.

Habererk / Haber Analiz

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, KARAR TV canlı yayınında Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevaplamıştı.

MHP'LİLER BAŞKANLIKTAN DESTEĞİNİ KESTİ Mİ?

Ağırdır açıklamasında, "Cumhurbaşkanlığı sistemine destek korona öncesi yüzde 40'lardaydı. YKS sınavının öne alınması gibi kararlara itirazlar yüzde 79'lara çıktı Sokağa çıkanların önemli bir bölümü 'zorunluluk' cevabını veriyor.

Kutuplaşma seçime kadar artacak. Cumhurbaşkanlığı sistemine destek korona öncesi yüzde 40'lardaydı. YKS sınavının öne alınması gibi kararlara itirazlar yüzde 79'lara çıktı Sokağa çıkanların önemli bir bölümü 'zorunluluk' cevabını veriyor. Anladık ki sistemin bir mimarisi yokmuş!" demişti.

HABER ERK HABER ANALİZ:

MHP'LİLER BAŞKANLIĞA DESTEĞİ  NEDEN KESTİ?

MHP'lilerin Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden beklediklerini bulmadıkları ifade edildi.

Ayrıca MHP'li Bakanın veya Genel Başkan Bahçeli'nin Başkan Yardımcısı olmaması da partililerin başkanlığıa desteğini kesme nedeni olduğu bildirildi.

Başkanlık sonrası ekonominin daha iyi olacağı vaatlerinin tutulmayışı da başka neden olarak gösterildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.