İdlib'den gelen acı haber sonrasında CHP Sözcüsü Faik Öztrak, büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını ve Meclis'i bugün kapalı oturuma davet ettiklerini söyledi. Öztrak'ın bu açıklaması sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İdlib'den gelen şehit haberlerinin akabinde basın açıklamasında bulunarak Meclis'i bugün kapalı oturuma davet etti. İdlib'de rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında 29 askerimizin şehit haberini Hatay Valisi Rahmi Doğan vermişti.

Meclis'e Kapalı Oturum Çağrısı

Öztrak açıklamasında, büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını kaydederek Meclis'i bugün acil bir şekilde kapalı oturuma davet ederek herkesin katılmasını istedi. Öztrak açıklamasının sonunda sorulara cevap vermeyeceğini de dile getirdi.

Son gelen haberlerde İdlib'de rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında 29 askerimizin şehit oldu. Hatay Valisi Rahmi Doğan açıklamasında, İdlib'de rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında 29 askerimizin şehit olduğu ve 36 askerimizin de yaralandığını söyledi.Doğan ayrıca sağlık personelinin ise hastanede büyük bir titizlikle çalıştığından bahsetti.

Editör: TE Bilişim