FOV TV ekranlarında yayınlanan Ana Haber'i sunan Fatih Portakal gündemde olan Ekrem İmamoğlu ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. İmamoğlu'nun hareketini doğru bulmadığını söyleyen Portakal, yinede iktidara hesap sorulması gerekliliğinden söz ederek vatandaşın bunu yapması için önerilerde bulundu.

Elazığ'da yaşanan deprem felaketi sonrasında bölgeye giden ancak daha sonrasında ailesi ile birlikte Palandöken'de tatile giderek sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraflar paylaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu az da olsa eleştiren Fatih Portakal yine de gerçeklerden kaçınılmayacağını sözlerine ekleyerek iktidarı eleştirdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Fatih Portakal, İmamoğlu'nun yanlışlarını söyleyerek iktidarı eleştirmeyen vatandaşlara sert tepki gösterdi. Tatilin eleştirilmesini doğru bulmayan Portakal, bunun yanında hesap sorulması gereken başka makamların da olduğunu söyledi.

İktidarı Topa Tuttu

İmamoğlu'nun yaşanan deprem sonrasında tatil fotolarına tepki gösteren Portakal, bunu sadece ailesi ile yaşaması gerektiğini ancak bundan önce sorulması gereken birçok hesap olduğuna dikkati çekti. Deprem paralarının bir türlü nerelere harcandığını yönünde kimsenin hesap vermediğini belirten Portakal, Ensar Vakfı'na bağış yağan Kızılay'ı da eleştiri yağmuruna tuttu.

TCDD tarafından YHT'ye yapılan fahiş zammı da eleştiren Portakal, yakıtta gerçekleştirilen ÖTV artışını ve olası İstanbul depremine nasıl bir hazırlık yapıldığı yönünde bazı korkuları olduğundan bahsetti.

Editör: TE Bilişim