Selçuk Özdağ sosyal paylaşım sitesi twitter’dan yaptığı açıklamada “128 Milyar Nerede?” Sn Erdoğan ile Canikli, CHP'nin iddialarına karşı farklı farklı cevaplar verdiler. Canikli, 30 küsur milyar dolarla altın alındığı şimdi bilezik, gerdanlık, takı vb. olarak milletimizin evinde dedi. Bu kadar gülünç, bu kadar absürt, bu kadar vatandaşı aptal yerine koyan bir cevap olabilir mi? Bu çaresizliğin bir itirafıdır. Sayın Erdoğan'da her şeyin yasalara uygun olduğunu söyledi. Muhalefet, her şey yasalara uygunsa bu dolarları kim veya kimler aldı açıklayın diyor.” dedi.

“HAKKINA SAHİP ÇIKMAYAN BİR HALK SÖMÜRÜLMEYE MAHKUMDUR”

Özdağ şöyle devam etti “Yasalara uygun olan bir işlem saklanır mı? Açıklayamıyorlar, çünkü yapılan işlemin doğru olmadığını kendileri de biliyorlar. Burası Türkiye, geçmişte deprem için, şehit aileleri için toplanan paranın da hesabı sorulmadı. Birkaç gün medyada konuşuldu, sonra unutuldu. Hakkına, hukukuna sahip çıkmayan bir halk sömürülmeye mahkumdur.”

“MUHALEFETE DESTEK OLMAYAN TOPLUM SOYULMAKTAN KURTULAMAZ”

Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ açıklamasına şu sözlerle son verdi “Muhalefetin vatandaşın hukukunu korumak için verdiği mücadeleye destek olmayan bir toplum soyulmaktan, milli kaynaklarını kaybetmekten kurtulamaz. Bu ülkede tarafsız, bağımsız, objektif bir yargı olsa bugün bunların hiç birini konuşmuyor olacaktık. Yargılanma korkusu, paraya, makama karşı zayıf olanları frenleyen en önemli mekanizmadır.”

“HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?”

Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın “Hakkına, hukukuna sahip çıkmayan bir halk sömürülmeye mahkumdur.” açıklaması ve devamında “Muhalefetin vatandaşın hukukunu korumak için verdiği mücadeleye destek olmayan bir toplum soyulmaktan, milli kaynaklarını kaybetmekten kurtulamaz.” sözleri “Hırsızın hiç mi suçu yok?” sözünü akıllara getirdi.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA NE DEMİŞTİ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapılan Bilim Kurulu toplantısı ardından yapılan basın toplantısında vaka artışına ilişkin kullandığı “Vakaların artmasından hepimiz sorumluyuz, 84 milyon” ifadelerine sosyal medyadan tepki yağmış. Twitter kullanıcıları, Koca’ya, “#SorumlusuBizDeğiliz” diye yanıt vermişti.

Editör: TE Bilişim