Habererk'in Sahibi İsmail Türk'ün siyaset arenasında Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak Prof. Dr. Ümit Özdağ ile yol arkadaşlığı yaptığı biliniyor. Ülkücü mücadelede 40 senelik geçmişi olan Türk'ün 11 senedir ilkeli basın çizgisi de dikkat çekiyor.

12.'si düzenlenen Habererk iftarında, Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve yöneticilerin katılımları göz doldurdu. Özdağ'ın yaptığı konuşmaya: "İsmail Türk ve Habererk benim için çok kıymetli çünkü senelerce beni eleştirdiler." diyerek başlaması yüzleri güldürdü. Bunun yanında katılımcıların yönetici kadrodan yoğun olması ise halkla yöneticilerin buluşması bakımından oldukça önemliydi.

Katılan kadroda;

Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya

Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer

Genel Başkan Yardımcısı Sedat Timur

Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Can

Genel Başkan Yardımcısı Arslan Yaman

Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Kihtir

İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit

ve Genel Başkan Başdanışmanları vardı.

Genel İdare Kurulu ve Kurucu Üyelerin neredeyse tamamının katılım sağlaması, İsmail Türk'ün parti ve siyasi mücadele içinde ne kadar sevildiğini ve sayıldığını gösterdi. 

Programda sema gösterisi, Şeyh Şamil Şiiri okunması, Alparslan Türkeş'in duasının dinlenmesi ve Türkçü marşların çalması, herkesi mutlu etti. 

Bir aralık Harbiye Marşı'nın çalması üzerine Genel Başkan Yardımcısı Sedat Timur ve Genel Başkan Başdanışmanı Onur Şenarslan'ın ayağa kalkarak marşı yüksek sesle okumaları, herkesi gururlandırdı.

Aileleriyle katılan üye ve yöneticilerin Genel Başkan ve İsmail Türk'le samimi sohbetleri dikkat çekti.

İsmail Türk'e basın mensuplarını, ailelerini ve yöneticileri bir araya getirdiği için hem siyasi hem de mücadele sahasında göz dolduran bir "Alparslan" tavrı takındığı için teşekkür ediyoruz. 

Habererk olarak başkanımız,

Zafer Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı,

Tuğçe, Oğuzhan ve Yılmaz'ın babası

Ülkücü Hareketin Deli Dumrul'u,

Alparslan İsmail Türk...

Sizi Seviyoruz.

Habererk Aileniz.

Programdan Kareler;

Editör: TE Bilişim