Bahçeli Ankara’da tedavi olduğu Başkent hastanesinde tedavi olduktan sonra evine geçmiş ama, dışarıya pek çıkmamıştı. Bahçeli’nin rahatsızlığı hakkında resmi bir açıklama yapılmamış, çok fazla komplo teorisi üretilmişti. Bunlardan biri de beyninde pıhtı atmasıydı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptığı bir açıklamada Bahçeli’nin şuurunun açık olduğunu söylemişti. Bu açıklama kafalarda soru işaretleri oluşturmuş, Bahçeli hakkında yine komplo teorileri üretilmişti.

MHP Grup toplantısı iptal edildi

Geçen hafta yapılması gereken MHP Grup toplantısı iptal edilmiş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptığı açıklamada TBMM’de yapılaması gereken grup toplantısının ertelendiği ve ileri bir tarihte yeniden değerlendirileceği vurgulanmış, konu ilgili açıklamanın yapılacağı açıklanmıştı.

MHP’den yeni açıklama

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık sorununun ne olduğu konusunda belirsizlik devam ederken MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’dan yeni bir açıklama geldi. Depboylu açıklamasında Bahçeli’nin sağlığının çok iyi olduğunu vurguladı. Adana’nın çok şanslı bir olduğunu söyleyen Depboylu Bahçeli’nin Adanalı olduğuna dikkat çekti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu Adana’ya yaptığı ziyaret kapsamında MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Bahçeli’nin sağlık durumunun çok iyi olduğunu vurgulayarak, yakın zamanda iki toplantı iptal ettiklerini söyledi. İptal nedenlerinin farklı olduğunun altını çizen Depboylu, Bahçeli’nin gündemi yakından takip ettiğini, genel merkeze her gün gittiğini, çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Editör: TE Bilişim