Bozdoğan , "20 yıl bu kente hizmet eden abı ve baba dedikleri insanı bir günde sildiler. Siyasetçi  vefasız olmamalı. Ama daha sonra Sayın Burhanettin Kocamaz dedi ki ben giderken milyonlarca para bıraktım, ne yaptınız? Yüzlerce daire ve milyarlarca arsa  bıraktım.Dairelerin bir kısmı şehit ailelerine verildi. Gerisi nerede dedi. Şehitlere verilen daireleri 2016 yılında tapusunu verdiler. 2018 yılında da verdiler. Ve 2019'un Mart ayında bir daha tapu verdiler. Şehit aileleri, taziye evleri ve camiler üzerinden siyaset yapmayı bırakın. Lütfen yüce dinimizi siyasetinize alet etmeyin " ifadelerini kullandı.
Seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Dr. Haluk Bozdoğan, Ülküköy'de düzenlenen mahalle toplantısına binler katıldı.Programa , CHP İl Balkanı Adil Aktay, Gaziler Mahallesi Muhtarı Emircan Aksan, Fahrettinpaşa Mahallesi Muhtarı Cumali Tanrıku, Altaylılar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ölmez ile ilçe teşkilatı katıldı.

Açılış konuşmasını  yapan Altaylılar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ölmez, " Haluk başkanımız canımız ciğerimizdir.  Hastalandığında çare buluyorsa bundan sonrası da çare  olmaz mı?Çünkü kendisinin gezmediği köy, mahalle kalmamış. Altaylılar Mahallesi Muhtarı olarak kendisine başarılar diliyorum Yolu yolumuzdur" dedi.

Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan ise, "20 yıl bu kente hizmet eden abı ve baba dedikleri insanı bir günde sildiler. Siyasetçi  vefasız olmamalı. Ama daha sonra Sayın Burhanettin Kocamaz dedi ki ben giderken milyonlarca para bıraktım, ne yaptınız? Birçok daire bıraktım. Bir kısmı  şehit ailelerine verildi. gerisi nerede dedi. Şehitlere verilen daireleri 2016 yılında tapusunu verdiler. 2018 yılında da verdiler. Ve 2019'un Mart ayında bir daha tapu verdiler. Şehit aileleri, taziye evleri ve camiler üzerinden siyaset yapmayı bırakın . Gerçekten yazık. Lütfen yüce dinimizi siyasetinize alet etmeyin " ifadelerini kullandı.

Garibanların düğün yaptığı Vuslat Düğün Salonunun yıkılarak kaderine terk edildiğini belirten Bozdoğan , " Halkı  pahalı düğün salonlarına mahkum ettiniz. 33 katlı  otel projesini en prestijli proje  olarak yıllarca astılar.33 katlı dedikleri proje  ise  4 katını otel, 4 katını ofis, gerisi ise konut. Sana bana vermezler o konutları. Parası olana veririler. Şimdi bir toprak yığını.Proje şuan bir toprak yığını. 5 yıldır ne yaptınız ne?  Kendi yandaşlarınıza ,hatta hapiste yatan yandaşlarınıza  peşkeş çektiniz.Sayın Kocamaz döneminde yapılan 9 proje vardır. Hepsini kendisi yapmış gibi broşürlerine bastırmış. Bu da yaptıklarım diye. Bu da işin hırsızlığı. Vefasızlıklarını anladım da bu kadar da hırsızlık olmaz.İş adamalarına yaptırdığınız taziye evlerini açarak övünmeyin. Hangi arsa karşılığında yaptırdınız. Tek tek anlatın.  26 Mart'taki mitingde çok önemli açıklamalarda bulunacağım" şeklinde konuştu.


 

Editör: TE Bilişim