MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşananlar güne damgasını vurdu. Şehit cenazesine katılan Bahçeli, orada yer alan Kılıçdaroğlu'nun selamlaşmak için elini uzatması esnasında buna karşılık vermemesi olay oldu.

2019 senesinde Meclis'teki bütçe görüşmeleri esnasında terörist Öcalan'a kürsüden övgüler düzdükten sonra Bahçeli'nin yanına giden ve gülerek kısa bir sohbet gerçekleştiren HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan karşısında sessiz kalarak davetini kabul ederek şirin gözüken Bahçeli, şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu tarafından kendisine uzatılan eli görmezden geldi.

Devlet Bahçeli

HDP'yi Geri Çevirmemişti

Suriye'nin İdlib bölgesindeki hava saldırısında şehit olan askerlerimizden Uzman Onbaşı Halil Çankaya'nın Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde katılan MHP Lideri Bahçeli ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'da vardı.

Devlet Bahçeli

Tören esnasında selamlaşmak adına Bahçeli'ye elini uzatan Kılıçdaroğlu karşılık bulamadı. Bu anlar sosyal medyada büyük ses getirmesine neden oldu. Bahçeli daha önce de HDP eski Mardin Milletvekili Ahmet Türk için 'Tutuksuz yargılansın' talebinde bile bulunmuş ancak kendi cephesinden tepki almamıştı.

Editör: TE Bilişim