İdlib'de 34 askerimizin şehit olması sonrasında "Şehit kanlarının bedeli asla ödetilmeden vazgeçmeyi düşünmek büyük felakettir" diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, ateşkesin sağlanması akabinde, "Moskova zirvesi olumlu şekilde sonuçlanmıştır" diyerek anında 'U' dönüşü yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Erdoğan ile Bahçeli arasında gerçekleşen Moskova zirvesinden söz etti. Bahçeli, Moskova'da gerçekleşen zirvenin olumlu gerçekleştiğini belirterek geçen haftaki sözlerinden geri 'U' dönüşü yapmış oldu.

Büyük Bir Felakettir

Erdoğan ile Putin arasında gerçekleşen son görüşme dış basın kadar ülkemizde de büyük bir ses getirdi. Devlet Bahçeli, dün gerçekleşen Moskova zirvesi konusunda açıklamalarda bulundu. Bahçeli, bölgede barışı bozmaya kalkan, masumlara kurşun ve bomba atan kim olursa olsun karşılarında olacaklarını ifade etti.

İdlib'de 34 askerimizin şehit olması sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bahçeli asla hesap sorulmadan ve dökülen şehit kanlarının bedeli asla ödetilmeden vazgeçmenin büyük bir felaket olacağını belirtmişti.

Editör: TE Bilişim