İYİ Parti'de kısa bir süre siyaset yaptıktan sonra istifa eden İYİ Parti Kurucu Üyesi Ali Türkşen’in yeni adresi belli oldu.

Türkşen, yeni parti kuracağını açıklayan eski CHP’li vekil Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi üyeleriyle yaptığı toplantıya katıldı.

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'daki evinin bahçesinde partileştirme kararı aldığı Memleket Hareketi'nin Kurucular Kurulu üyeleriyle toplantı yaptı.

Toplantıya, İYİ Parti'de kısa bir süre siyaset yaptıktan sonra istifa eden İYİ Parti Kurucu Üyesi Ali Türkşen de katıldı. Türkşen, açık hava toplantısında İnce ile aynı kareye girdi.

"İYİ Parti'ye FETÖ giremez abla" diyen Türkşen'den Akşener'e salvo: Bize video çektirip Meclis'e sokmayan masal anlatmasın.

İYİ Parti Kurucu Üyesi Ali Türkşen, Genel Başkan Meral Akşener'e FETÖ'yle mücadele konusunda eleştiriler yöneltti. Kendisi ve pek çok FETÖ mağduru isim üzerinden reklam yapıldığını belirten Türkşen, 'Biz FETÖ ile mücadele edecek partiyiz' deyip, FETÖ'den mağdur olanlardan birini bile Meclis'e sokmuyorsanız hikâye anlatıyorsunuz' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim