Habererk / Haber Merkezi

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk, Habererk TV’nin Youtube hesabından Ayyıldız Hareketinin Adana ziyaretindeki izlenimlerini anlattı.

Türk’ün açıklamaları şu şekilde:

“TÜRK MİLLİYETÇİSİ ÜLKÜCÜ VATANSEVERLERİN ULUSALCILARIN BULUŞTUĞU BİR HAREKETİN ADIDIR AYYILDIZ HAREKETİ”

Ayyıldız hareketinin Adana seyahati orada da kısa kısa da olsa size canlı yayınlarla resimlerle ve mesajlarla paylaşımlarda bulunmuşidim.

Ayyıldız hareketi bildiğiniz gibi İYİ Parti'den kopan çoğunluk arkadaşlarla olsa da her kesimden Türkçü Türk milliyetçisi ülkücü vatanseverlerin ulusalcıların buluştuğu bir hareketin adıdır Ayyıldız hareketi.

Çok kısa sürede yani önümüzdeki Ağustosun 26'sında partileşme sürecini bitirmeyi hedefleyen bir hareket tabii önce Türkiye'yi gezmek gönüldaşlarımız da bizimle birlikte olacak arkadaşlarımıza kucaklaşmak ve Türkiye'nin sorunlarını yerinde görmek tespit etmek insanla temas etmek maksatlı Anadolu gezilerimiz başladı. İlk gezimiz esnasında ilk gezi yani başlangıç Vira bismillah denilen yer Türkistan Hoca Ahmet Yesevi'nin Dergahı'nın o üniversitenin olduğu Turan dünyasının manevi başşehri Türkistan'dan başladı.

“ADANA TÜRKÇÜLER İÇİN ÜLKÜCÜLER İÇİN TÜRK MİLLİYETÇİLERİ İÇİN…”

Ümit hocam ve arkadaşlarımız orada birlikte bu güzel geziyi yaptılar. Benim dün sona eren mahkemeyle ve kalkan yurtdışı yasağım da o gün itibaren yani bir hafta önce bitmiş olsaydı ben de O gezide olacaktım. Ama her şeyde bir hayır var olamadım o güzel geziden bahsediyorum. Türkiye içerisinde ise ilk gezimiz Adana'dan başladım Adana Türkçüler için Ülkücüler için Türk milliyetçileri için vatanseverler için çok önemli sembol bir şehirdir rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş de İlk milletvekili olduğu il ve her şeyin ilkini başladığı yerlerden biridir.

Nihal Atsız'ın da bulunduğu birçok toplantıda bulunduğu önemli bir şehrimizdir.

“ÜMİT ÖZDAĞ ÜLKÜDAŞIMIZ GÖNÜLDAŞIMIZ AYDINIMIZ KANAAT ÖNDERİMİZ”

Sayın Ümit Özdağ Profesör Dr Ümit Özdağ İYİ Parti'den İstanbul milletvekili seçildi istifa eden bağımsız milletvekili olan Ümit Özdağ ağabey Adana'yı boşuna seçmemiş. Evet Ümit Özdağ kimdir sorusunun cevabı böyle çok kısa bir açıklama yapılacak bir şey değil ama 25 tane kitabı olan doğduğu günden beri mücadelenin içinde olan bir ülküdaşımız gönüldaşımız aydınımız kanaat önderimiz.

Şimdi de genel başkanımız hareketimizin lideri olacak oldu. Evet duyarlılığı özellikle Suriye meselesindeki duyarlılığı Suriye meselesinin Türkiye'ye verdiği zararı Suriye meselesinin coğrafyamıza vereceği zararı Suriye meselesinin emperyalistlerin nasıl bir manivelası olduğunu Türkiye'de tek ve en iyi anlatan Sayın Ümit Özdağ dün Adana'da esnaftan tek tek dinledi. Adana esnafı Suriyeliler konusunda inanılmaz hoca baştan ben şey diyordum yani hocam biraz fazla mı Suriyelilerin üzerine gidiyor diye dün gördüm ki Ümit Özdağ Suriyelilerin üzerine hiç gitmiyormuş kapısını çaldığımız her insandan Bir sorduk bin ah işit tik. Adam diyor dükkanımda diyor vergi veriyorum SSK ödüyorum maliyetler İnanılmaz denetimler İnanılmaz cezalar inanılmaz karşımdaki Suriyeliye bunların hiçbiri yok Ben bununla nasıl rekabet edeyim hemen orada insanlar uçuştu başımıza ben evvelden inşaatta amelelik yapardım 120 lira yevmiye alırdım Suriyelileri 50 liraya çalıştırıyorlar Biz işsiz kaldık diye böyle yüzlerce sorun dinledik Sevgili dostlar İşte bu sorunlara parmak basmak da bir vatanseverlik görevidir önce Canan önce can sonra canan Biz Türkiye olarak Türkiye'yi yönetenler olarak Vallahi ne yaptığımızı bilmiyoruz Türkiye gerçekten ekonomik krize Bu çerçevede Adana'da başlangıç karşılama otelde kahvaltı ve esnaf gezisinde.

Editör: TE Bilişim