Habererk / Haber Merkezi

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Akit TV’de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Türk, açıklamasında Türk Milleti’nin başına bela olan Suriyeliler konusuna da değindi.

İsmail Türk açıklamasında, “Bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım da vatanım demiş. Niye Suriyeliler vatanım demiyor? Bülbül bile diyor küçücük kuş beyniyle. O vatanım diyor Suriyeliler vatanım demiyor” ifadelerini kullandı.

İsmail Türk’ün açıklamalarının tamamı şu şekilde:

“10 MİLYON GÖÇMENİN BURAYA NEDEN GELDİĞİNİ…”

“Ukrayna haritasını göz önünde bulunduralım. Rusların Doneks ve Luans şehirlerini işgal etme sebebi ve bunun ön hazırlıklarını hafızamızda canlandıralım. Gidelim şimdi bizim Suriye sınırına. Güneydoğu’daki HDP’nin kalelerini ve altta 10 milyon göçmenin buraya neden geldiğini niye o bölgede istihdam edildiğini bütün bunlarla ilgili ön görülerde bulunabiliriz.”

“KATİL İSRAİL’LE BARIŞTIK KATİL MISIR’LA BİLE BARIŞTIK”

“Biraz önce Ekrem Bey dedi ki, biz deyince bize ırkçı diyorlar da çok güzel söylenir, bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım da vatanım demiş. Niye Suriyeliler vatanım demiyor? Bülbül bile diyor küçücük kuş beyniyle. O vatanım diyor Suriyeliler vatanım demiyor. Biz onlara vatanlarına gönderelim barış içinde yaşasınlar diyoruz, efendim siz katil Esad’la oraya gönderirsiniz. Ya arkadaş katillerle barışıyoruz, ne güzel bakın katil İsrail’le barıştık. Katil Mısır’la bile barıştık, darbeci kendi evlatlarını kardeşlerini öldüren.”

Editör: TE Bilişim