Habererk / Haber Merkezi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya emekçi kadınları gününde HDP’li Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’i etiketleyerek kutlamasına tepkiler dinmek bilmiyor.

Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Türk Habererk TV’nin Youtube kanalında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çok sert tepki gösterdi.

Türk, tepkisinde şu ifadeleri kullandı:

“Bugün HDP milletvekili Pkk’nın dağdan indirip Meclis’e soktuğu Pervin Buldan. Biliyorsunuz HDP’deki kadın milletvekilerinin en önemli özelliği dağda bulunmaları orada eğitilmeleri militanlık yapmaları daha sonra aşağıya indirilip kadın figürünü kullanmak üzere daha sıcak mesajlar vermek toplumu kandırmak maskelemek için kadınları kullanan bir anlayışı ile bu tip vekilleri Meclis’e soktular. Bugün İmamoğlu İstanbul’da birçok kesimin oyuyla belediye başkanlığı kazanmış olan sözde Trabzonlu sözde başka değerlere mensup Ekrem İmamoğlu çok acı bir şey yaptı. Onlarca şehidimize saygısızlık yaparak. Kadınlar gününü Pervin Buldan ve Meral Akşener’i etiketleyerek kutlama mesajı yayınladı. Bu adam bunu ilk yapmıyor. Vatan hainlerinin, Maksistlerin ve Pkk’lıların hassasiyetlerine çok dikkat ediyor. Ama Milliyetçilerin hassasiyetlerini hiçe sayıyor. Bizim sözde İYİ Partili Milliyetçilerimiz de üç müdürlük ve üç beş ufak tefek ihale için bu işlere ses çıkarmıyordu. Bugün az da olsa vatansever geçmişte birçok dostumuz bu eyleme sert tepki gösterdi. Ama asıl tepkiyi millet Meral Akşener’den bekledi. Sayın Meral Akşener ne yaptı? Meral Akşener bu mesajı fikir hürriyeti olarak değerlendirdi. Masum küçük yaştaki Kürt çocuklarını dağa kaldıran Pkk terör örgütünün üç beş kadınla elli tane Pkk militanının Emniyet kayıtlarında var. İtiraflarda var. Böyle bir örgütün üzerinden kadına şiddeti kınamak kadınları gününü kutlamak algısı ve maskesi Ekrem İmamoğlu sayesinde düştü.”

İSMAİL TÜRK’ÜN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN:

Editör: TE Bilişim