İYİ Parti’nin 1 Şubat'ta başlayan ilçe kongrelerinde sona yaklaşılırken, büyük kongre için önem taşıyan ve kongre delegelerinin belirlendiği il kongreleri başlayacak.

Bu kapsamda Ankara İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Kurucular Kurulu üyesi ve  Kurucu GİK Üyesi Tamer Kayaalp’te adalığını açıkladı.

Büyük çekişmelere sahne olacak İYİ Parti Ankara kongresinde, İYİ Parti kuruluşunda bedel ödemiş, gözaltına alınmış, çeşitli iftiralara maruz bırakılmış partililerie ve adaylara yapılan haksız muamele gün yüzüne çıktı.

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı Tamer Kayaalp sosyal medya hesaplarından ilginç ve bir o kadarda enteresan bir paylaşımda bulundu.

Kayaalp paylaşımında “Sayın Ankara il delegeleri, Lütfen numaranızı özelden atın, sadece benim görebildiğim bu alandan, size ulaşabileyim ve güzel geleceğin reçetesini anlatayım. “ dedi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı Tamer Kayaalp gerekçe olarak şu bilgileri paylaştı; “Koronavirüs sebebiyle bizler bu günleri evlerimizde geçiriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ağır gündemi ve sorunları da çözebilecek bir siyasi iradenin, Corona sonrasında en aktif şekilde ülkemizin sorunlarının üzerine gitmesi gerekli.  Bu nedenle Ankara İYİ Parti kongre hazırlıkları heyecanlı bir şekilde devam ediyor.  Sizlerle şunu paylaşmak isterim, Maalesef Kişisel Verileri Koruma kanunu gereğince partimi delege arkadaşlarımıza ait bilgilerini aday arkadaşlarla paylaşmıyor.  Bizler sizin de bildiğiniz gibi parti kurulduğundan beri,  sizinle beraber olan arkadaşlarınız, birçoğunuz yakın arkadaşımız, zaten sürekli temasta olduğumuz insanlar.  Birçoğumuzda arkadaşlarımızın vasıtasıyla zaten ulaştık.  Ama ulaşamadığımız bir kısım arkadaşımız da yok değil. Onlardan ricam şu, bizim kendimizi sizlere daha iyi tanıta bilmemiz için bize bir fırsat vermenizi istiyoruz ve teknolojinin nimetlerinden faydalanmak istiyoruz. Messenger ve Twitter üzerinden direkt mesaj olarak bize ulaşmanızı, kişisel bilgilerinizi bize yazarak,  telefon numaranızı ve mail adreslerinizi bizimle paylaşırsanız kendimizi size daha iyi anlatabiliriz diye düşünüyoruz.  Partimiz için neler yapabileceğimizi, ülkemiz için neler yapabileceğimizi sizinle paylaşırız. Şuna inanın partimizi ve ülkemizi bir adım ileri götürebilecek her teşebbüsün yanındayız her mücadelenin yanında olmaya da devam edeceğiz.”

TAMER KAYAALP KİMDİR?

Tamer Kayaalp, 1976 Ankara doğumlu. İlköğretimini Ankara Şehitlik İlkokulu ve Cebeci Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra Ankara Lisesi’nden mezun olmuştur. Yüksek öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi’nde tamamlamıştır; inşaat mühendisidir. Vatani görevini Şırnak Uludere’de tamamlamıştır. Eğitim ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Tansu Yapı firmasında yönetim kurulu başkanıdır.
2015 yılında İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER ile demokrasi mücadelesine başlamış, referandum ve partileşme sürecinde 61 il gezerek daha İYİ bir Türkiye için emek vermiştir. İYİ Parti Genel Merkez binasının proje ve inşaatını kısa sürede tamamlayarak kuruluş sürecinin hızla tamamlanmasını sağlamıştır. İYİ Parti Kurucular Kurulu ve İYİ Parti Kurucu Genel İdare Kurulu üyeliğinde bulunmuştur. 2018 yılında İYİ Parti 3. Bölge milletvekilli adayı olarak çalışmıştır.
Evli ve dört çocuk sahibidir.
 

Editör: TE Bilişim