Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olacakların başvurularını 1-15 Aralık tarihleri arasında İYİ Parti Genel Merkezi’ne yapması gerekiyor.

Bilindiği üzere Salı günü İYİ Parti Meclis Grup toplantısında bizzat Genel Başkan Meral Akşener tarafından İYİ Parti’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ilan edilmişti.

AK Parti’de belediye başkan adaylarını bizzat Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanırken, CHP’de ve MHP’de ise adayların genel merkez tarafından kamuoyuna duyurusu yapılırken, İYİ Parti’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Milletvekili İsmail Tatlıoğlu tarafından bir haber sitesine özel olarak açıklanması, teşkilatlarda hem şaşkınlık yarattı ve hem de tepkilere neden oldu.

İYİ Partililer, Bursa gibi büyük bir şehrin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Genel Başkan Meral Akşener tarafından bir toplantı ile açıklanması gerektiğinin altını çiziyorlar.

EMİN BALKAN 

EMİN BALKAN KİMDİR?
1960 yılında Bursa'da doğdu. Eğitimini sırasıyla Bursa Emek İlkokulu,  Bursa Yıldırım Beyazıt Lisesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. 1991'de Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalından Çocuk Cerrahisi Uzmanı oldu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında başladığı akademik görevini halen aynı anabilim dalında Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı başkanı olarak sürdürmektedir.

1992-1993 yıllarında İngiltere,  Wessex Regional Centre for Pediatric Surgery,  Southampton General Hospital'de misafir uzman  olarak  Çocuk Ürolojisi çalışmalarına katıldı.

2000'de  The Europen Board in Paediatric Surgery,  2006'da Fellow of the European Academy for Paediatric Urology (FEAPU),  2011'de  Çocuk Ürolojisi Uzmanı  belgelerini aldı.

Üç dönem BAL-GÖÇ Genel Başkanlığı görevini yürüttü.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim