Akdeniz Manşet gazetesinin haberine göre, İYİ Parti Antalya İl örgütünde aralarında il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri ve üyelerin de bulunduğu 35 kişi şeffaflığın ve parti içi demokrasinin işlemediği kanaati ile toplu olarak istifa etti.

Fikir Birliği Grubu adına İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Cem Okur, istifalarla ilgili konuşarak, “Bizler İYİ Parti’nin kuruluş aşamasından itibaren partiye gönül vermiş kişileriz. Partide Antalya Muratpaşa İlçesi Kurucu Üyeleri olarak göreve başladık. Daha sonra ilçe ve il delegeleri, il yönetimi görevlerinde bulunarak hizmet verdik. 3 yılda geçen süre ve 20 Eylül 2020’deki Genel Merkez Kongresini izledik. 250 bin oy almış, 3 milletvekili çıkarmış, 60 üst kurul delegesi bulunan Antalya ili hak ettiği değerleri alamayışı ve Genel Merkez Yönetiminde de yer verilmeyişi bizleri ve Antalya İYİ Parti üyelerini üzmüştür. Şeffaflığın ve parti içi demokrasinin işlemediği kanaati içerisindeyiz. Bu nedenle İl Yönetimindeki görevlerimizden istifa etmiş olduğumuzu kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz” ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti Antalya’dan istifa eden 35 kişi ise şu isimlerden oluştu: 

Fahrettin Kondak- İl Yönetim Kurulu Üyesi, Cem Okur - İl Yönetim Kurulu Üyesi, Selim Yörüten- İl Yönetim Kurulu Üyesi, Nazan Tugral, İl Disiplin Kurulu Üyesi, Kazım Meydan- İl Yönetim Kurulu Üyesi, Deniz O. Ödağaçoğlu- İl Yönetim Kurulu Üyesi, Rahime Küçükçınar- İl Yönetim Kurulu Üyesi, K. Filiz Tosun- İl Yönetim Kurulu Üyesi, Banu Şengöz- İl Yönetim Kurulu Üyesi, Mahir Söğüt- Üye, M. Ulvi Kızılkaya- Üye, Ömer Gerdan- Üye, Erkan Erdoğan- Üye, Elif M. Erdoğan- Üye, Aytaç Gösten- Üye, Hülya Gösten- Üye, Hacer Yılmaz- Üye, Gökhan Yıldırım- Üye, Turgay Yıldırım- Üye, Abbas Ekizler- Üye, Haluk Özsoy- Üye, Turgut İnceler- Üye, Ali Arlı- Üye, Kadir Yılmaz- Üye, Aliye Betül Yılmaz- Üye, Osman Özalp- Üye, Necati Kuşanoğlu- Üye, Duygu Kuşanoğlu, Celalettin Özinan- Üye, Volkan Baştakar- Üye, Tolga Baştakar- Üye, Gülseren Kamacı- Üye, Bade Göksel- Üye, Turgut Davranalp- Üye, Arzu Keleş- Üye. 

Editör: TE Bilişim