İYİ Parti GİK ve Kurucu üyesi Seyit Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 

"Ülkücülerin kahraman bildiğine iftira atıyorsunuz. Karşı çıkıp tepki gösterenleri de itham ediyorsunuz. 
Siz kimsiniz?
Taşıdığınız beşeri ve süfli sıfatların hiçbiri sizin haklı olmanıza yetmez.
Bir halt yemeye yediniz de, uzatmadan edebinizle susmayı becerin.
Başlatmayın siyasetinize!.." dedi.


SEYİT YÜCEL KİMDİR?
Seyit Yücel 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, İyi Parti Yozgat Bölgesi, 1'nci sıradan millet vekili adayıdır.
1961 yılında Yozgat'ta doğdu. İlk ve ortaokulu Yozgat'ta, lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 1979 yılında memuriyete başladı. 1991 yılında A.Ü İbn-i Sina Hastanesinde Müdür Yardımcılığı, 1997 Devlet İstatistik Enstitüsünde Mali İşler Dairesi başkanlığında görev yaptı. 2000 yılında Türkiye Şeker Fabrikası AŞ. Genel Müdür Yardımcılığı, 2001 yılında Türkiye Şeker Fabrikası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulundu. İyi derecede Almanca, orta derece İngilizce bilen Yücel, iki çocuk babası.

OLAYIN GEÇMİŞİ
İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral'ın kayınbiraderi olduğu iddia edilen İYİ Parti Bitlis milletvekili adayı ve Bursa il yöneticisi Yusuf Deniz, efsane isim Abdullah Çatlı hakkında olmadık iftiralarda bulunmuştu.
Yusuf Deniz, dün 22. sene-i devriyesi olan ülkücü camianın tanınan efsane isimlerinden Abdullah Çatlı için skandal bir paylaşım yaptı. "Kokainciye rahmet dilemem" "Uyuşturucu ticareti mafya çetelerine kim olursa olsun rahmetle anılması ne kadar doğrudur" diyen Yusuf Deniz'e ülkücü camiadan yoğun tepki geldi. 
İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral, Abdullah Çatlı’ya hakaret eden İYİ Parti Bitlis milletvekili adayı ve Bursa il yöneticisi Yusuf Deniz’i savunarak tepki gösteren ülkücüleri “lağım siyaseti” yapmakla suçladı.

İlgili Haberler için resmi tıklayınız

Editör: TE Bilişim