Hocaoğlu, “Şayet bu sorun çözülemiyorsa 14 milletvekilinin tamamı istifa etsin” dedi.

İYİ Parti’nin Gaziantep’te 1 milletvekili bulunuyor.

“VIP’DEN GEÇENLER UÇAMAYINCA ‘SORUN VAR’ DİYORLAR”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısında kentte uçakların kalkmadığına dikkat çekti. Hocaoğlu, “Bizler aylardır bu sorunu anlatıyoruz ama dinleyen olmadı. Kentimizin 14 milletvekili var. Ne zaman ki VIP’ten geçerek uçmak isteyen milletvekillerinin uçağı kalkmadı o zaman sorun var diyorlar. Bizler yeniden söylüyoruz. Havalimanında yaşanan sorunların giderilmesi için 14 milletvekili gerekli adımları atamıyorlarsa istifa etsinler” diye konuştu.

Hocaoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Biz şahıslar üzerinden siyaset yapmayacağımızı, muhalefet partisi değil çözüm üreten iktidar hedefleyen parti olduğumuzu, bu çizgide gideceğimizi yeni yılda da çizgimizi bozmayacağımızı belirtmek istiyorum. Gaziantep havalimanı problemini çok kez dile getirdik. Çözüm bulunması için şehrimizin 14 milletvekilimize, Büyükşehir Belediye başkanımıza çağrılar yaptık. Ancak ses veren olmadı. Sayın milletvekilimizin birisi uçamayınca ancak haber oldu, sayın büyükşehir belediye başkanımız, dile gelip üç beş kelam etti. Sonuç aynı hamam aynı tas. Biz çözüm istiyoruz, milletvekillerimizi kendileri uçamayınca değil; Gaziantep için göreve çağırıyoruz.”

“GAZİRAY NİZİP’E GELSİN”

Hocaoğlu sözlerini daha sonra şu şekilde sürdürdü;

“Gaziray Nizip’e gelsin dedik, sayın Adalet Bakanı Nizipli dedik, Nizip için bir şey yap, Gaziray’ın Nizip’e gelmesi için çaba ver, bizde destek olalım, teşekkür edelim dedik. Diğer milletvekillerimize, sayın büyükşehir belediye başkanımıza çağrı yaptık. Nizip Belediye Başkanımız, üç dönem AKP vekili olan, sayın Mehmet Sarı’dan randevu istedik. Sonuç mu? Ne randevu veren oldu, ne ses veren? Ancak biz artık çağrı yapmayacak icraat yapacağız. Sayın vekiller, yöneticiler sizleri rahat bırakmayacağız. Ya hizmet edeceksiniz, yada işi bize teslim edip, hizmetin nasıl yapıldığını göreceksiniz. Gaziray’ın Nizip’e gelmesi için her şey hazır. En önemli unsur olan kamulaştırma işlemi yapılmış, yapılması gereken iş yalnızca yenileme çalışması hepsi bu kadar. Nizip’li bu hizmeti hak ediyor. Ölüm yolu işkencesinden kurtulmak, merkez ilçe olmak istiyor. Biz İYİ Parti olarak imza kampanyası başlatacağız. Bu imzaları, Nizip Belediye Başkanlığına, Büyükşehir Belediye başkanlığına sunacağız. Çözüm bulamaz isek; Cumhurbaşkanlığına kadar çıkacağız. Biz laf değil hizmet istiyor, muhalefet etmiyor, çözüm sunuyoruz.”

Editör: TE Bilişim