Özellikle İstanbul'a atanacak isim üzerinde henüz uzlaşı sağlanamazken, İYİ Parti İstanbul Başkanı Ersin Beyaz’ın resmi twitter hesabında hala İYİ Parti İstanbul İl Başkanı yazıyor olması dikkatlerden kaçmadı.

İstifası alınan İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz'ın yerine yeni bir isimin de atamamış olması Bayaz'ın "yalancıktan" istifasının alındığı izlenimini yarattı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz'ın da akrabası olan Ersin Beyaz'ın yeniden ataması yönünde görüş bildiren Koray Aydın Meral Akşener'e kapsamlı bir dosya sundu. 

İstanbul'daki 39 ilçenin seçim performanslarını ve teşkilat yapılarını anlatan Aydın, İstanbul'un yeni bir isimle yola devam etmesi gerektiğini belirtti.

 Ataması henüz yapılmayan diğer illerle de ilgili bilgi veren Koray Aydın, en önemli atamanın İstanbul olduğunu ifade etti.

Meral Akşener'le görüştükten sonra İstanbul'da kalacak ve teşkilatları gezecek olan Aydın, edineceği izlenimler ışığında Meral Akşener'le tekrar bir araya gelecek ve atanacak isim netleşecek.
 

Editör: TE Bilişim