Kulisibb yaptığı paylaşımda İstanbul ilçelerinde belediye başkan adaylarının tamamına görevler verildiği halde, İYİ Parti adaylarına görev verilmediğini ve bunu engelleyenin İYİ Parti İstanbul il Başkanı Buğra Kavuncu olduğunu iddia etti.

Kulisibb bu ilçelerin adayların, İYİ Parti Esenler Belediye Başkan Adayı Mustafa Yılmaz, Bağcılar Belediye Başkan Adayı Muhammet Bayram, Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Muharrem Yaman , Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan olduğunu yazdı.

Yapılan paylaşımda İYİ Parti İstanbul il Başkanı Buğra Kavuncu’nun il kongresi öncesinde bu adaylara söz verdiği ve kongre sonunda bu sözü yerine getirmediği özellikle vurgulandı.

Kulisibb ”Yaklaşık 14 aydır bugün yarın diye oyalandılar. Ekrem başkan görev vermek istediğini söyledi Buğra Kavuncu engelledi. Süreyi uzatarak zaman kazandı. Amaç İBB’ye güçlü birilerini istememekti. Yaptıkları işlere engel olacaklarını düşündüler. Taki İYİ Parti il kongresine kadar!” şeklinde ifadelerde bulundu.

İşte o paylaşımlar:

Sn İYİ Parti yöneticileri emekçileri bu twitler size!

1-) Siz kimsiniz diye soranlar, içerde misiniz diyenler, evet içerdeyiz her şeye de son derece hakimiz. Seçimde bilindiği üzere bazı yerlerde ittifak adayları ile girdik. Bunlardan Esenler, Bağcılar, Arnavutköy, Kağıthane İYİ Parti’nin adayları ile girdik. CHP aday çıkarmadı.

2-) Sahada da bu adaylarla güzel birliktelik oluşturarak seçimlerde mücadele ettik. 4 adayda sağ olsun ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. İYİ Parti, CHP birlikte çalışarak İstanbul’u kazandık. Buraya kadar her şey güzel!

3-) Bütün belediye başkan adaylarına görev verildi. İYİ Parti’nin ittifak adayları hariç! Neden mi? Nedeni Buğra Kavuncu ve Fatih Oğuz’un ayak oyunları. Nasıl mı oldu anlatayım...

4-) Yaklaşık 14 aydır bugün yarın diye oyalandılar. Ekrem başkan görev vermek istediğini söyledi Buğra Kavuncu engelledi. Süreyi uzatarak zaman kazandı. Amaç İBB’ye güçlü birilerini istememekti. Yaptıkları işlere engel olacaklarını düşündüler. Taki İYİ Parti il kongresine kadar!

5-) Kongre öncesi kongreyi kazanabilmek için yine ayak oyunları adaylar çağrıldı. Adaylara görevleri tebliğ edildi. Ama bunların hepsi bir oyundu. Kongreden sonra İYİ Parti’nin ittifak adayları harcanacaktı. Bu oyunun içine Yiğit Oğuz Duman ve Zeynep Akçabay’da dahil edildi.

6-) İYİ Parti’nin kongresi bitti Buğra Kavuncu ortakları Yiğit Oğuz Duman ve Zeynep Akçabay’la kahpelik planlarını devreye soktular! Kongre kazanılmıştı. Tebliğ ettikleri görevi vermediler. Kendi yol arkadaşlarını satan Buğra Kavuncu ve Fatih Oğuz sizi ne yapar?

7-)Sahada ter dökmüş İBB’nin kazanılmasında büyük rol oynayan ittifak adaylarına yapılan bu kahpelikten, ayak oyunlarından haberiniz var mı sayın genel başkan Meral Akşener haberiniz var mı Ekrem İmamoğlu haberiniz var mı?

8-) Bizde bunları bildiğimiz için Ersin Beyaz paylaşımı yaptık! Sahada ter döken maddi, manevi emek harcayan başkan adaylarına bu yapılan kahpeliktir. Bunu yapan planlayan Buğra Kavuncu, Fatih Oğuz, Yiğit Oğuz Duman ve Zeynep Akçabay’dır. Bana küfür edenler meydan sizin...

9-) İYİ Parti’nin adaylarını harcama operasyonunu yazdık. Şimdi milletine, halkına söz verenler kendi yol arkadaşına verdiği sözü tutamayanlar halka verdiği sözü tutmaz.

Editör: TE Bilişim