Gazeteci Yazar Serkan Kul'a İyi Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Koloğlu önce tehdit etti sonra küfür etti.

Bu olaylar sonrası Gazeteci Serkan Kul savcılığa başvurarak şikayetde bulundu ve bir basın açıklamasında bulundu:

04.03.2021 Perşembe akşamı sosyal medya hesabım üzerinden , Sayın Meral Akşener'in eşinin ağabeyi Hasan Basri Akşener tararından atılmış bir sosyal medya yazısını paylaştım diye önce kibarca tehdit vari yüz yüze görüşelim yazısını takiben , sinkaf sözler sarfeden İyi Parti Trabzon Mileltvekili Aday Adayı Hüseyin Koloğlu'na ,siyaset üretemeyip, etrafına küfürlerle hakaretlerle tehditler savuran hale düşmüş olmasından dolayı üzgün olduğum kadar , kendisine edep ve ahlak dersinin verilme yaşının geçmiş olduğunu göz önünde de bulundurarak Avukatım aracılığı ile savcılığa suç duyurunda bulundum. 

Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ'ın partisinden ayrılmış olmasına istinaden yaşanan  bu siyasi trafikte yapmış olduğum,kişilerin beyanlarını yayınlamak,haber vermek ,duyurmak karşısında tehditler savurmak, benim partiye dokunma anlayışı , iktidar olduklarında canınıza okuruz söylemi anlamındadır.Haber alma ve verme özgürlüğünde, yazılan ve paylaşılan durumların hukuki bir hata olmadığı gibi tarafların beyanını esas alarak yapılan haber paylaşımlarına tehdit ile karşılık veren ŞAHSIN partililerce de (Gazeteciliğe saygıları var ise) tepki açıklaması yapılacağı kanaatindeyim. Trabzonda medya tarafında ise, bu tür acizlik örneği sergileyen ŞAHISLARA da gerekli açıklama ve tepkilerin yapılacağı kanaatindeyim.

Şahıs Hüseyin KOLOĞLU'nun yapmış olduğu hakaret,tehdit,aşağılama mesaj ve yazılarının ekran görüntüsü alınmış ve savcılığa teslim edilmiştir.

Adalet adalet adalet...

Editör: TE Bilişim