MHP eski milletvekili Dr. Durmuşali Torlak, dün yapılan İstanbul il kongresinden çıkan sonuç üzerine, 28 Ocak'ta üye olduğu İYİ Parti'den bu sabah istifa ettiğini duyurdu.

MHP'deki genel kurul çalışmaları sırasında Meral Akşener'e destek veren, yeni parti kurulduktan sonra Akşener'le irtibatını kesmeyen ancak aktif siyasetten uzak kalan Durmuşali Torlak, 28 Ocak tarihinde İYİ Parti'ye üye oldu.

Ülkücü camianın tanınmış ve sevilen isimlerinden eski milletvekili Durmuşali Torlak, bu sabah gittiği noterde, İYİ Parti genel merkezine istifa dilekçesi gönderdi.

Durmuşali Torlak, "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti’den istifa ettim. Dostlarımın bilgisine sunarım" notuyla paylaştığı istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "İstifa beyanı Sayın yetkili; üyeliğimden gördüğüm lüzum üzerine bu tarihten itibaren istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir, gereğinin yapılmasını dilerim. Sayın Noter; Talebim ve beyanım üzerine dairenizde yazılan bu istifanamenin 3 adedinin PTT ile fiziki ortamda muhataplara tebliğini, bir adedinin de daireniz dosyasında saklanmasını, bir adedinin tarafıma verilmesini talep ediyorum."



 

Editör: TE Bilişim