İYİ Parti Mersin Kurucu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Önder yaptığı açıklamada "Kim ne hesap yaparsa yapsın ister ittifak yapsınlar, ister ayrı ayrı aday çıkarsınlar, 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti Mersinde Sn.Burhanettin Kocamaz'la bu maça 1 sıfır galip başlayacaktır.
Mersin Büyükşehir Belediye başkanımız ve büyükşehir adayımız Sn. Kocamaz, Mersin'de başta Torosların,  Yörükleri olmak üzere toplumun her kesiminden destek görmekte ve toplumda karşılığı olan, adeta hizmetleri marka olmuş bir isimdir.

Çamlıyayla'dan Anamur'a kadar şuana kadar yapmış olduğu hizmetler adeta Mersinlilerin gururu olmuştur.  Yarım kalan projeler tamamlandığında ise Mersin ülkemizin parmakla gösterilecek büyükşehirlerinden biri olacaktır. Bizlerde  başkanımız Kocamaz'la birlikte adeta "çoban asasıyla, çiftçi mesesiyle" diyerek Mersin'de yaşayan toplumun her kesimiyle bir olup yılmadan usanmadan "sefer bizden zafer Allahtan" diyerek çalışıp, inşallah yerel seçimlerden başarıyla çıkacağız. Cenabı Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun" dedi.
 

Editör: TE Bilişim