Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Kapalıçarşı’nın Kapalıçarşı Esnafı ve Kapalıçarşı Kat malikleri Dernekleri tarafından karşılanan Zafer Partililer daha sonra Kapalıçarşı’yı gezerek imza topladı. Zafer Partisi’nin Suriyelileri vatanlarına geri göndermek için başlattığı imza kampanyasına Kapalıçarşı esnafı da destek verdi.

Ümit Özdağ ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı Mısır Çarşısı oldu. Suriyelileri Suriye’ye geri göndermek için imza toplayan Zafer Partisi’ne özellikle gençlerin ilgisi büyüktü. Gençlerle keyifli sohbetler gerçekleştiren ve bol bol fotoğraf çektiren Özdağ, Zafer Partisi olarak gençlerin fikirlerine önem verdiklerini söyledi.

Mısır Çarşısı’nda esnafla sohbet eden Ümit Özdağ, Zafer Partisi olarak esnafın her zaman yanında olduklarını belirterek, “Esnafımıza ve vatandaşlarımıza imza kampanyamıza ilgileri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Heyet, Mısır Çarşısı ziyaretinden sonra Eminönü’ne geldi. Eminönü’nde pankart açarak imza toplamaya devam eden Zafer Partisi Lideri Özdağ, daha sonra kendisi ile röportaj yapmaya gelen bir televizyon kanallarına açıklamalarda bulundu.

Editör: TE Bilişim