Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT TV'de yayınlanan 'Siyaset Gündemi' programında açıklamalarda bulundu.

Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmeler yapan Karamollaoğlu'na AKP'nin Milli Görüş lideri Erbakan'ın yolunda olup olmadığı da soruldu. AKP'nin Erbakan Hoca'nın yolunda olmadığını çeşitli örneklerle anlatan Karamollaoğlu, iktidar mensuplarına kitap tavsiyesinde bulundu. Karamollaoğlu, "Benim tavsiyem şu an iktidarda bulunan herkes Davam kitabını baştan sona bir okusunlar. Tepeden tırnağa... Cumhurbaşkanından bakanlara kadar, il başkanlarına kadar... Laf etmek değil, okusunlar ve anlasınlar." ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun konuya dair sözleri şu şekilde:

"Benim tavsiyem şu an iktidarda bulunan herkes Davam kitabını baştan sona bir okusunlar. Tepeden tırnağa... Cumhurbaşkanından bakanlara kadar, il başkanlarına kadar... Laf etmek değil, okusunlar ve anlasınlar.

Erbakan Hoca'dan kendileri koptu. Koparken Erbakan Hoca'nın prensiplerini terk edeceklerini kendileri deklare ettiler. Onun yerine hangi prensipleri benimsediklerini de söylediler.

Erbakan Hoca İslam Birliği'nden yanaydı, bu arkadaşlar Avrupa Birliği dediler. Erbakan Hoca sanayileşmeden yanaydı, 'Gerekirse devlet bütün ağırlığıyla bu işe girecek' diyordu, bu arkadaşlar sanayiyi tam manasıyla ortadan kaldırdılar. Erbakan Hoca dış politikada bambaşka bir politikayı savunuyordu, Erbakan Hoca'nın politikalarını terk ettiler ve ABD ve İsrail'i stratejik müttefik ilan ettiler. Bu şartlar altında Erbakan Hoca'nın hangi politikalarını takip ediyorlar Allah aşkına?

Hoca'nın vefat etmeden önce ve AK Parti'dekiler bizden ayrıldıkları zamanlar, Hoca'yı terk ettikleri zaman, Hoca'nın kendileri için kendilerinin de Hoca için söylediklerini bir daha dinlesinler."

Editör: TE Bilişim