Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT'de gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Karamollaoğlu, yaptığı açıklamasında AKP iktidarının toplumsal algıları yönlendirdiğini ifade etti.

AKP'nin politika üretmekte başarılı olmadığı ancak söyleme üretme konusunda başarılı olduğunu belirten Karamollaoğlu, AKP'ye yönelik eleştirisini "Türkiye'de kesinlikle bugüne kadar vatandaşın nabzını tutmaya çalışıp o istikamette söylemleri üreten en başarılı iktidar AK Parti iktidarıdır. Tayyip Bey bunu süper yapıyor. Bir ekip kurmuş kim bunlar bilmiyorum, nasıl çalışıyorlar bilmiyorum ama alınan her kararla birlikte günlük halkın nabzı alınıyor ona göre fikirler üretiliyor söylemler üretiliyor. Politika geliştirmiyorlar bakın politika geliştirseler öper başıma koyarım.

"AK PARTİ POLİTİKA ÜRETMEKTE DEĞİL SÖYLEM ÜRETMEKTE BAŞARILI"

AKP ve Ekonomide politika geliştirmek demek bana göre bugünkü uygulamaları terk edip yeni uygulamalara başlamak demek. Ne diyoruz biz 'lafla olmaz sadece hizmetle olmaz' mutlaka üretime dönük yatırımlara destek verilmeli bu hem işsizlik problemini çözer hem ithal ikamesi sağlar hem de Türkiye'yi güçlü hale getirir. Üretim üretim üretim ister tarım ister hayvancılık ister sanayi-teknoloji nereye alırsanız alın. İktidar bunların hiçbirine tevessül etmiyor, başvurmuyor. Söylem geliştiriyor. Söylemlerle halkın nabzını yokluyor ve onu kendisine destek verir hale getirmeye veya kendi karşısındakilere tepki oluşturmaya çalışıyor. Dünya bu işi bu kadar başarılı yapan iktidar var mı onu da bilmiyorum" şeklinde ifade etti.

YANDAŞ MEDYA NASIL GÖRDÜ?

Karamollaoğlu'nun AKP iktidarının politika üretme konusunda başarılı olmadığını aksine söylem üretme konusunda başarılı olduğu yönelik açıklamlarını çarpıtarak "Türkiye'de bugüne kadar vatandaşın nabzını tutmaya çalışıp en başarılı politikalar üreten iktidar AK Parti iktidarı" şeklinde haber yapan Akit gazetesi tepki topladı.

Akit gazetesinin tavrı tepki toplarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Karamollaoğlu'nun açıklamlarını sosyal medya hesabından benzer şekilde çarpıtması sonrasında tepki gördü.

Editör: TE Bilişim