Millet Ittifakı tarafından Ankara Keçiören'de gerçekleştirilen mitinge CHP ve IYI Parti il ve ilçe yöneticileri, Ankara milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Keçiören Belediye Başkan Adayı IYI Partili Av. Güçlü Şenel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu birer konuşma yaptılar. Mitinge katılan coşkulu kalabalık her iki başkan adayına da büyük ilgi gösterdi. Özellikle Mansur Yavaş üzerinde oynanan oyunlar ve kurulan komploların halk arasında karşılığı olmadığı hemen anlaşılıyordu. Güçlü ve Yavaş'ın, "Milletin parasını çöpe atan 'çılgın projeler' yerine insana dokunan, iş ve aş veren, üreten projeleri ile hemşehrilerimizin yüzünü güldüreceğiz" mealindeki sözleri büyük alkış aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise hükümet politikalarını eşleştirerek "Haksızlık karşısında susmayıp milletimizin hakkını aramaya devam edeceğiz. 17 yıl önce beka sorunu yoktu. Bu süre içerisinde devleti yönetenler milletin neyi varsa satıp savdılar. En son ordumuzun namusu olan Tank Palet Fabrikasını da Katar Ordusuna verdiler. Düşünebiliyor musunuz, Türk Ordusunun ihtiyacı olan silahları Karardan para ile satın alacağız. Erdoğan bu fabrika satılmadı diye yalan söylüyor. Işte 20 Aralık 2018 tarihli resmi gazete, işte kendi imzası. Milliyetçi, ülkücü kardeşlerim, buna razı olabilir miyiz? Bir de diyor ki, '50 milyar dolar lazımdı, onun için 25 yıllığına devrettik!' O anlasmayi iptal et, 50 milyar doları ben sana bulayım!.. Milletin malını, devletimizin kazanımlarını bir bir elden çıkarırsanız, üretim yapmayıp, yatırım yapmayıp insanları patates soğan kuyruklarına mahkûm ederseniz elbette beka sorunu olur. Keçiören'de milliyetçi ülkücü hareketin güçlü olduğunu biliyorum. Ülkücü kardeşlerim, bunların kulaklarını çekip bir demokrasi dersi verecek miyiz?"

Sık sık alkışlarla kesilen konuşmasından sonra Kılıçdaroğlu Güçlü Şenel ve Mansur Yavaş'ı yanına aldı ve "Işte bunun için Keçiören'de Güçlü, Ankara Büyükşehir' de Seymen bir adayla karşınızdayız. Onları önce Allah'a, sonra sizlere emanet ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 


 

Editör: TE Bilişim