Partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü FETÖ'nün siyasi ayağına ilişkin yaptığı açıklamada T.C. devletini FETÖ'ye teslim eden kişinin Erdoğan olduğunu söylemesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis'teki konuşmasında söz alarak FETÖ'nün siyasi ayağına açıklık getirdi. Devletin her kurumunu terör örgütü FETÖ'ye teslim eden kişinin bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, kozmik odanın da Erdoğan'ın talimatı ile açıldığından bahsetti.

FETÖ'ye Teslim Eden Erdoğan'dır

Kılıçdaroğlu, iktidardaki partinin bizzat terör örgütü FETÖ'cüleri devletin kılcal damarlarına kadar yerleştirdiğini ve bunu asla inkar edemeyeceklerini belirtti. Bu yetkileri sadece belli kişilerin kullanabileceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, FETÖ'cülere düzinelerce methiyeler düzenlerinde onların olduğunu dile getirdi.

1988 ve öncesinde mezun olan subayları TSK'dan tasviye etmek adına üç devreyi birden emekli ederek hizmet sürelerini 28 yıla indiren kanuni düzenlemeler siyasi otorite tarafından yapılmıştır diyen Kılıçdaroğlu, bunu bizzat devletin savcılarının söylediğini ve devleti terör örgütü FETÖ'ye teslim eden kişinin şu anda T.C. Cumhurbaşkanı olan Erdoğan olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim