CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İdlib'de şehit olan mehmetçiklerimiz toprağa verilmeden önce Erdoğan'ın canlı yayında attığı gülümseye atıfta bulundu. Daha acıların taze olduğuna değinen Kılıçdaroğlu, yaraların sarılmadan kahkaha atmanın derin izler bırakabileceğini söyledi.

Şehit haberlerinin gelmesi sonrasında herkesin daha duyarlı yaklaşmasını isteyen Kılıçdaroğlu, oldukça özgün durumda bulunduğunu kaydederek Erdoğan'ın yaptığı konuşmasında daha cenazeler toprağa verilmeden kahkaha atmasının anlamsız olduğuna değindi.

Meclis'ten Neden Kaçıyor?

Böylesine acı günlerde hep birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nda şehitler tepesinin artık boş kalacağını dile getirerek hiçbir askerimizin tırnağına dahi zarar gelmesine asla izin vermeyeceklerini belirtti.

Her daim kahraman askerlerimizin yanında olduklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, annelerin nasıl acılar çektiğini bildiğini belirterek baş sağlığı mesajlarını gönderdi. Meclis'in neden hala toplanmadığına da işaret eden Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın hangi gerekçe ile buradan kaçtığına da anlam veremediğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim