Türkiye'de yaşanan ekonomik buhran gün geçtikçe kendini daha da yakından hissettirmeye devam etiği görülüyor.

Yeniçağ'dan Berkay Bigeç'in haberine göre, Ankara'da yaşamayan bir simitçi ise bugüne kadar tüm seçimlerde AKP'ye oy verdiğini ama bundan sonra oy vermeyeceğini ifade etti.

Simitçi, "Şimdi açık açık söyleyeyim babam da girse seçime AK Parti’ye oy vermeyeceğim. Yol yaptılar köprü yaptılar biz de buna güvendik ama insan hata yapıyor. Ben diyordum ki kolumu kesseler kanım aksa AK Parti’ye verirdim diyordum ama artık yok" şeklindeki dikkat çeken ifadeleri kullandı.

AKP'nin projelerini de eleştiren simitçi "o yoldan köprüden geçemedikten sonra olsa ne olur olmasa ne olur" dedi.

Türkiye'de yaşanan ekonomik buhran gün geçtikçe kendini daha da yakından hissettirmeye devam ediyor. Ankara'da yaşamayan bir simitçi ise bugüne kadar tüm seçimlerde AK Parti'ye oy verdiğini ama bundan sonra oy vermeyeceğini söyledi. AK Parti'nin projelerini de eleştiren simitçi "o yoldan köprüden geçemedikten sonra olsa ne olur olmasa ne olur" dedi.

Türkiye'de yaşanan ekonomik buhran gün geçtikçe kendini daha da yakından hissettirmeye devam ediyor. Ankara'da yaşayan bir simitçi ise bugüne kadar tüm seçimlerde AK Parti'ye oy verdiğini ama bundan sonra oy vermeyeceğini söyledi. AK Parti'nin projelerini de eleştiren simitçi "o yoldan köprüden geçemedikten sonra olsa ne olur olmasa ne olur" dedi.

SİMİTÇİ EKONOMİK KRİZDEN BÖYLE YAKINDI!

"Yol yapıyorlar, köprü yapıyorlar, kendileri geçiyorlar. Ben sabah evden 5’te çıkıyorum akşam 9’da eve giriyorum. Ben o yoldan geçemedikten sonra tatilimi yapamadıktan sonra köprü olsa ne olur olmasa ne olur. Kendimiz ettik kendimiz bulduk. İlk baştan sonuna kadar AK Parti’ye oy verdim. Şimdi açık açık söyleyeyim babam da girse seçime AK Parti’ye oy vermeyeceğim. Yol yaptılar köprü yaptılar biz de buna güvendik ama insan hata yapıyor. Ben diyordum ki kolumu kesseler kanım aksa AK Parti’ye verirdim diyordum ama artık yok."

İŞTE O ROPÖRTAJ:

Editör: TE Bilişim