Akşener konuşmasının bir bölümünü MHP’ye yöneticilerine ayırdı.

MHP’Lİ YÖNETİCİLERE ÇOCUK TACİZCİSİ GÖNDERMESİ

Akşener konuşmasında şunları söyledi “İsmet Büyükataman isimli bir yaşam formu, başından itibaren bana Türk filmlerinden -ki Sayın Bahçeli Türk filmlerine çok meraklıdır. Kitap okumaz ama Türk filmlerine çok meraklıdır- tuhaf kadın karakterlerinin isimlerini sıfat olarak kullandı. Bunlardan biride Kınalı Yapıncak.

Son dönemde çok öne çıkan, cengaver bir yaşam formu daha var. Bu arkadaş ise sövmenin, sinkafın dibine gitti ve bununla Meral Akşener'e, Akşener'in şahsında sizlere hakaret ettiklerini, onu üzdüklerini zannettiler. Allah'ım sen ne büyüksün.

Beni vesile kılıyorsun. Kereste gibi adamları, kereste gibi yaşam formlarının, erkek demeye midem kalkıyor, onların yüzünün ne iğrenç olduğunu, şuur altlarının ne kadar pis olduğunu ve her birinin ne kadar korkak olduğunu göstermeye beni vesile kıldın. Sana şükürler olsun Allah’ım.”dedi.

Akşener sınırları zorlayan konuşmasında “Bu yaşam formlarının eşlerinin suratına nasıl baktığını merak ediyorum. Çoğununda karısını tanırım. Eşini tanırım. Gelinlerinin yüzüne nasıl baktıklarını merak ediyorum. Çünkü herkesin anasına “babası belli değil, çocuklar doğurmuş, iftirası atanları, iğrençliğini yapanların, gelinleri var, kızları var, eşleri var.

Yahu çok samimi söylüyorum, kız ya da erkek hiçbir torunumu, bu adamların yanına bırakamam korkarım. Acaba ne yaparlar diye.” ifadelerini kullandı.

BASIN BÜLTENİNDE VE PAYLAŞIMLARINDA BU BÖLÜM YOK

Her siyasi parti gibi İYİ parti’de grup toplantılarından sonra konuşma metinlerini gazeteler ve internet siteleri ile paylaşır.

Akşener’in yukarıda yayınladığımız konuşması basın bülteninde yer almadığı görüldü.

Öte yandan Akşener resmi twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımdan bu kısmı sildiği ve metin olarak paylaşmadığı gözlerden kaçmadı.

Yaptığı paylaşımda sadece “İsmet Büyükataman isimli bir yaşam formu başından itibaren; Bana Türk filmlerinden ki Sayın Bahçeli kitap okumaz ama Türk filmlerine çok meraklıdır, Hep o tuhaf Türk filmlerinin tuhaf kadın karakterlerinin isimlerini sıfat olarak kullandı, Bunlardan birisi; "Kınalı Yapıncak" kısmı yer aldı.

MERAL AKŞENER'İN GRUP TOPLANTISINDA YAPTIĞI KONUŞMANIN TAMAMI

Editör: TE Bilişim