Korona yakalanan MHP eski milletvekili Atila Kaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımla taburcu olduğunu duyurdu. Tedavisine evde devam edileceğini belirtirken Kaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Başkan Vekili Celal Adan'a teşekkür etti.

Milliyetçi-Ülkücü camianın önemli isimlerden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve MHP İstanbul eski Milletvekili Atila Kaya, taburcu oldu.

Koronaya yakalanan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün taburcu oldum. Tedavim evde devam edecek. Bu süreçte, doktor tavsiyesine uyarak, telefon kullanmayacağım. Bir süre daha görüşemeyeceğiz." dedi.

Kaya'nın paylaşımının devamı şu şekilde;

Tedavimin başlangıcından taburcu olduğum ana dek destek ve ilgisini esirgemeyen Genel başkanımız Sn. Devlet Bahçeli başta olmak üzere; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, TBMM Başkan Vekili Celal Adan'a, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen'e, Sn. Mehmet Ali Aydınlar'a, Tedavimi üstlenen Prof. Dr. İftihar Köksal'a ve daima yanımızda olan Doç. Dr. Anar Mamadov'a, Acıbadem Atakent hastanesinin ilgili tüm personeline, Adlarını satırlara değil ancak gönlüme sığdırabildiğim, yurdun dört bir yanından ve başta Azerbaycan olmak üzere, Türk devletlerinden Avrupa'ya her yandan dua ve selamlarını ileten vefalı dost ve ülküdaşlarıma teşekkür ediyor, tüm hastalara şifa diliyorum.

Editör: TE Bilişim