CHP-İYİ Parti arasında İstanbul’da ve İstanbul’un birçok ilçesinde yapılan ittifak çerçevesinde ortak adayla seçime gidilirken, İYİ Parti Maltepe Teşkilat hesabından yapılan açıklama dikkat çekti.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Sevgili Maltepeliler

31 mart 2019 da Maltepe'mizde bir belediye başkanı seçeceğiz
Belediye başkanlığı o ilçenin emeğini üretimini yerel bütçesini kanunlar çerçevesinde halk yararına kullanılmasıdır
Bu gün siyasi partiler ilçe seçim kurullarına belediye başkanlığı adaylığı ve belediye meclis üyeliği adaylarının kesin listelerini verdiler
Görünen o ki Maltepe'mizde seçilme yarışı MHP adayı Ahmet Baykan ile CHP adayı Ali Kılıç arasında geçecek.
CHP adayı Ali Kılıç partisinin desteğini alamamış partilileri tarafından haksız mal edinme söylentileri ile kendisinden önceki belediye başkanından 39 trilyon TL borçla devraldığı Maltepe belediyesini 568 trilyon borç içine soktuğu bu gün Maltepe ilçe seçim kuruluna verdiği belediye meclis aday listesini HDP ile paylaştığı gerçeği ile giriyor.
Diğer aday Ahmet Baykan Maltepe'de partileri üstü bir kişiliktir Maltepelidir. Yıllarca devlet hizmetinde bulunmuş hakkında hiç bir iddia ima bile edilmemiştir Maltepe'nin sokaklarını ezbere bilecek kadar semt insanıdır.

Kullanacağı Maltepe'nin fakir fukarasının garip gurebasının bir kör kuruşunu bile heba etmeyecek halkın hakkını koruyacaktır
Ahmet Baykan Maltepe'de İYİ Parti, CHP, MHP'nin adayıdır.
Bizim kefaletimize ihtiyacı yoktur ama gene de kefiliyiz.
Reyimiz desteğimiz yüreğimiz onunladır

Mehmet Vedat Çakıroğlu
İYİ PARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKANI"

Editör: TE Bilişim