Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir canlı yayında sözleri ile herkesin gönlünü bir kez daha kazandı. Yavaş konuşmasında maaşımı vatandaştan alıyorum diyerek sosyal medyada bir anda zirve oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yine gönülleri fethetti. Katıldığı bir canlı yayında kendisini şu anda bir devlet memuru olduğunu ve kendisine yakıştırılan sıfatlara layık olmaya çalıştığını söyledi. Yavaş, normal bir memurdan farksız olduğunu dile getirerek maaşını da buradan aldığını belirtti.

Devlet Memurundan Farkımız Yok

Yavaş, ihaleleri artık açık olarak yapmaya başladıklarını ve ASKİ'nin de boru ihalesini yaklaşık 400 bin kişinin izlediğini söyledi. İnsanlar verdiklerini paranın nasıl harcandığı konusunda görsel anlamda bilgiye ulaştığını ifade eden Mansur Yavaş, bu açık ihaleler sayesinde 670 milyon lira değerinde bir bütçe fazlası verdiklerini dile getirdi.

Kendilerinin her zaman bir devlet memuru olduğunu söyleyen Yavaş, kendilerine yakıştırılan sıfatların sadece bir gösterge olduğundan bahsederek herhangi bir memurdan farksız olduklarını ve maaşını da vatandaşlardan aldıklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim