Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan açıklamaları ve yapılan yardımlar hakkındaki iddiaları üzerine ABB'den açıklama geldi.

Açıklamada "Başkanımız Sayın Mansur Yavaş hakkında sürekli mesnetsiz iddialarda bulunan Sayın Şahin, iftira içeren söylemlerine bir yenisini daha eklemiştir." ifadelerine yer verilerek ispata davet edilmişti.

Fatih Şahin sosyal medya hesabından sunduğu delillerde " İsmini vermek istemeyen vatandaşla yapılan gazete röportajlarını delil olarak sundu"

Şahin Paylaşımında;

Bunun üzerine Mansur Yavaş bir açıklama yapmış, iddialarımızın mesnetsiz olduğunu ve iftira içerdiğini ileri sürmüştü. Dün ifşa ettiğimiz ahlaksız teklife muhatap olan vatandaşlarımızdan birkaçının anlatımları bugün basında yer almakta. Bakalım Mansur Yavaş’ın yüzü kızaracak mı?

Hangi kuruma it olduğu belli olmayan gazeteden delil olarak sunulan vatandaş röportajında "İsmini vermek istemeyen Ş.G. 6 yıldır yardım aldığını, seçim sonrasında İYİ Partililer ve Büyükşehirden gelen yetkililerin, Ak Partiden istifa ederek İYİ Partiye üye olmazlarsa yardım alamayacaklarını belirtti"

Röportajların devamında S.Ü.O ve O.G gibi ismini vermek istemeyen vatandaşlarında benzer ifadelerle yapılan ayrımcılığı kınadıklarını aktardı.

Editör: TE Bilişim