Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Lig maçını tribünden takip etti. Maç sonunda sosyal medya üzerinden Ankaragücü taraftarlarına mesaj gönderen Yavaş, her zaman taraftara destek olmalarına devam edeceklerini söyledi.

Süper Lig'de Ankaragücü sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 devirerek zirveyi karıştırdı. Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise maç öncesinde Ankaragücülü oyuncular ve teknik heyet ile bir araya gelerek motivasyon konuşması yaparken mücadele sonunda da tebrik mesajı atarak galibiyeti kutlamayı ihmal etmedi.

Mansur Yavaş'a Sevgi Seli

Eryaman Stadı'nda tribünde yerini alan Mansur Yavaş'a Ankaragücülü taraftarlar büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Maç sonunda da sosyal medya hesabı üzerinden mesaj gönderen Yavaş, asırlık çınar Ankaragücü'nün Fenerbahçe karşısındaki 2-1'lik zaferini kutlarken başarıların katlanarak devam edeceğini ve taraftara da destek olmayı sürdüreceklerinin sözünü bir kez daha hatırlattı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Ankaragücü takım kaptanı Sedat Ağçay, belediye başkanı Mansur Yavaş'ın maçtan önce kendilerini ziyaret ederek motivasyon konuşması yaptığını ve transfer sezonunda da kendilerine büyük destekleri olduğundan söz etmeyi ihmal etmedi.

Editör: TE Bilişim