İYİ Parti Lideri Meral Akşener, bir kez daha spor ile siyasetin bir arada yürümeyeceğine dikkati çekerek Trabzonspor'un haklı mücadelesinden kirli ellerin çekilmesi gerektiğini yönünde görüş bildirdi. Akşener, Trabzonspor ile ilgili sözlerinin çarpıtıldığına da yer vererek bu işin artık sulandırılmaması gerektiğinin de altını çizdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hangi takım olursa olsun siyasetin spor ile yan yana olamayacağını söyleyerek sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti. Sporda insanların mutluluk bulduğuna değinen Akşener, Trabzonspor'un haklı mücadelesinin her zaman gayret içerisinde devam edeceğini ifade ederek siyasetteki kirli ellerin futbola bulaşmamasını istedi.

Haklı Mücadeleye Gölge Düşmesin

Edirne'de esnafı ziyaret eden Akşener, parti binasında gündemi değerlendiren açıklamalar yaparak Trabzonspor ile ilgili söylemlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirdi. Siyasetçilerin hiçbir zaman futbola bulaşmaması gerektiğini söyleyen Akşener, konuşmasının yanlış anlaşıldığını ve sözlerinin çarpıştırıldığını hatırlattı.

Trabzonspor'un yıllardır süre gelen haklı mücadelesinde taraftarlarının da çok büyük bir payı olduğunu söyleyen Akşener, Karadenizlilerin de kendisini çok iyi tanıdığını ve onların bu sözlerden etkilenmemesini istedi. Sporda her daim mutluluk bulan insanları hatırlatan Akşener, kirli ellerin kesinlikle bu işten uzak durmasını bir kez daha dile getirerek haklı olanın kazanacağına gem vurdu.

Editör: TE Bilişim