İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hükümete tepki göstererek İdlib'de şehit olan mehmetçiklerimizin intikamlarının bir an önce alınması gerektiğini ve mikrofon delikanlılığını bırakarak bir an önce gereğinin yapılmasını istedi.

Partisinin grup toplantısında gündemi değerlendiren Meral Akşener, İdlib'de şehit düşen mehmetçiklerimizin bir an önce intikamlarının alınmasını ifade etti. Akşener, şehit olan 5 askerimiz için Allah'tan rahmet dilerken artık lafı fazla uzatmadan ve mikrofonda delikanlılık yapmadan gereğinin yapılması gerekliliğine dikkati çekti.

Artık Somut Adımlar Atılmalı

İdlib'de 5 vatan evladını kaybettiklerini söyleyen Akşener, geçen hafta yapılan açıklamanın aynısının bu haftada hükümet tarafından gerçekleştirildiğini ve bunun artık somut adımlarının atılması gerektiğini söyledi. Devletin sözüne her anlamda inanmak istediklerini kaydeden Akşener, bu işin artık tahammül sınırlarını aştığını ve Suriye bataklığında can veren mehmetçiklerimize bir an önce destek verilmesi gerektiğini belirtti.

Olası bir salgın durumunda ülkemizde alınan önlemlerin ne derecede yeterli olup olmadığı konusunda bir an önce vatandaşların bilgilendirilmesini isteyen Akşener, yolcuların termal kamera kontrolü ile alınan önlemin yeterli olmadığını savundu.

Editör: TE Bilişim